VYN Festival ’23 brengt yogaliefhebbers verbinding en inspiratie

VYN Festival ’23 brengt yogaliefhebbers verbinding en inspiratie

Afgelopen weekend bracht de Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN)met het VYN Festival ‘23 een golf van positieve energie naar yogaliefhebbers uit het hele land. Het festival, gehouden in de prachtige omgeving van Elspeet, was een feest van verbinding, hele fijne workshops, mooie ontmoetingen, heerlijke stoelmassages, een swingende silent disco en natuurlijk lekker eten.

 

VYN Festival ‘23 stond volledig in het teken van het creëren van een gemeenschap waarin yogaliefhebbers elkaar konden ontmoeten, delen en groeien. Met een rijk scala aan workshops, variërend van traditionele yogastijlen tot dans, zang en lachyoga, kregen de deelnemers de kans om hun yogapraktijk te verdiepen en nieuwe technieken te verkennen. Of, zoals voorzitter Gert Slob zei tijdens de opening: “Dit festival is bedoeld om te vieren. Om yoga te vieren, en de verbinding met onszelf en met elkaar. En om het 45-jarig bestaan van de vereniging te vieren”. 

 

Helende kracht

Het thema van het festival was ‘De helende kracht van yoga’. Alle workshops hadden een link met dit onderwerp. Van stevige yoga tot Restorative yoga, van Tibetaanse Meditatie tot Lachyoga, van connectie met de natuur of je zintuigen, tot het verdiepen van kennis over yoga bij stressklachten en burn-out.  Het aanbod was veelzijdig en bood voor elk wat wils. Zo kon iedereen op zijn eigen manier heling ervaren.

 

Ontmoeting

Naast de workshops was het festival een bron van mooie ontmoetingen en contact met gelijkgestemden. Yogaliefhebbers van verschillende achtergronden kwamen samen om ervaringen te delen, te leren van elkaar en nieuwe vrienden te maken. De sfeer van saamhorigheid en positiviteit zorgde voor een gevoel van connectie.

 

Uitstekende verzorging

Tijdens het festival was er ook aandacht voor heerlijke maaltijden waarbij je elkaar even informeel kon spreken. De zaal was gevuld met lekkere geuren en smaken, van kleurrijke salades tot smakelijke vegetarische gerechten, het culinaire aanbod op het VYN Festival was goed voor de zintuigen.

 

Opladen

Het VYN Festival was een viering van de yogagemeenschap en heeft deelnemers geïnformeerd, geïnspireerd en opgeladen. Met dank aan de Festivalcommissie voor de uitstekende organisatie!

 

 

Impressie van het VYN Festival '23:

     
     
     
     
     
     
     
 

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.