Welkom Spark of Light Yoga bij de VYN

Welkom Spark of Light Yoga bij de VYN

De Vereniging Yogadocenten Nederland groeit en bloeit, en vandaag mogen we een stralende nieuwe ster voorstellen: Spark of Light Yoga.

 

Na een zorgvuldige beoordeling door onze Toetsingscommissie, zijn we verheugd om te melden dat Spark of Light Yoga uit Rhenen officieel is erkend voor de 200-uur en de 500-uur opleiding. Dit betekent dat zij nu deel uitmaken van de selecte groep erkende yogaopleidingen in Nederland! We zijn ontzettend blij om hen te verwelkomen binnen de VYN-community.

 

Een verlicht pad

De missie van Spark of Light Yoga spreekt tot de verbeelding: "Vanuit de Bron van Licht het pad van anderen verlichten." Deze prachtige visie wordt gedragen door Marloes van der Kamp, de hoofddocente van de opleiding. Zij en haar team zijn toegewijd aan het verspreiden van de yogafilosofie en het ondersteunen van hun studenten op hun persoonlijke en professionele yogareis.

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe opleidingen, en wil je graag meer weten? Neem dan een kijkje op hun website: www.sparkoflightyoga.com. Hier vind je alle informatie over hun aanbod, hun filosofie en hoe je je kunt inschrijven.

 

Een warm welkom

De toevoeging van Spark of Light Yoga aan onze gelederen zal de diversiteit en rijkdom van de yoga in Nederland verder versterken. We kijken uit naar de frisse inzichten en de inspirerende lessen die zij zullen brengen.

 

Namens het hele team van de VYN, willen we Spark of Light Yoga een warm welkom heten. We zijn enthousiast over wat de toekomst zal brengen!

 

Namaste,

Bestuur Vereniging Yogadocenten Nederland

 

NB Links op de foto zie je voorzitter van de VYN Ilse Anthonijsz, rechts Marloes van der Kamp, hoofddocente Spark of Light Yoga.

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.