Tweede training intervisiebegeleiders

Tweede training intervisiebegeleiders

Op 9 maart was het weer zover: onze tweede bijeenkomst voor intervisiebegeleiders! We mochten negen enthousiaste deelnemers verwelkomen, die samen met Marielle Cuijpers van Samsara hebben geleerd hoe ze een intervisiegroep kunnen opzetten en begeleiden. 

 

Misschien hebben sommigen van jullie zich afgevraagd: wat houdt intervisie eigenlijk in? Bij de VYN bieden we het aan als een veilige ruimte waarin VYN-leden samen met begeleiding praten over casussen (vraagstukken) die ze tegenkomen in hun yogapraktijk. We hanteren daarbij een gestructureerde methode, zodat de vraagstukken op een rustige, duidelijke manier worden besproken. Zo kunnen deelnemers echt iets doen met de inzichten en resultaten die voortkomen uit de intervisie.

 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meedoen? Hier vind je een overzicht van de verschillende groepen en locaties waar intervisie plaatsvindt. Je bent van harte welkom om aan te sluiten!

 

> Lees ook: Samen groeien en verbinden: het nut van intervisie voor yogadocenten

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.