Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Het bestuur nodigt alle leden van de Vereniging Yogadocenten Nederland uit om deel te nemen aan de komende Algemene Ledenvergadering. De bijeenkomst is zaterdag 13 mei van 9.00 tot 10.45 uur tijdens het VYN Festival '23

 

We zullen terugkijken op het afgelopen jaar en vooruitkijken naar de toekomst. Hieronder vind je alle stukken die worden behandeld tijdens de vergadering. Voorstellen voor de vergadering dienen uiterlijk vrijdag 28 april bij secretariaat@yoganederland.nl  ingediend te zijn.

 

Er is de mogelijkheid om online via Zoom aan de vergadering deel te nemen. Als je hiervan gebruik wenst te maken: stuur een e-mail met je verzoek, naam, e-mailadres en mobiele nummer naar secretariaat@yoganederland.nl

 

We hopen van harte je te mogen begroeten!

Tot ziens en met hartelijke groet,

Anja Wiersma, Gert Slob en Anja Dekker

 

 

 

 

Bijlagen: 

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.